EARTH HOUR



20.30-21.30.

"If loving fashion is a crime we plead guilty!"









Snapshots från en riktig shoppingdag! Började morgonen med V.I.P shopping på H&M klockan 08.00 där det bjöds på frukost och 20% på hela sortimentet. Sedan så skyndade jag o E tillbaka till skolan för att gå på ett informationsmöte om att vara au pair, ha en lektion och äta lunch. Sedan promenerade vi raskt ner till staden igen denna gång för att vara vid gina tricot klockan 12.00 när de hade sin stora nyinvigning.
Så ja, jag antar att citatet ovan stämmer ganska så väl in på oss idag. Vad jag fick med mig hem? Ett par kornblå jeans, ett par chinos och ett par pilotsolglasögon.

Gift i dubbelbemärkelse

Easter Cupcake Box

Magnolia Signature Tin

Easter Cupcakes

Någon som längtar efter påsken efter att ha sett dessa bilder från Magnolia Bakery? Så ett litet tips för dig som vill ge din vän något annat än det traditionella påskägget (mot all förmodan) köp en fin ask och fyll den med goda bakverk. Kommer garanterat bli uppskattat!( the perfect gift!) Låt dig inspireras av dessa bilder!

Dagens detalj


Jag har aldrig..

NEW ERA BASIC REPLICA SR BLACK/WHITE
.. varit någon vidare "keps-tjej" men nu ska det bli ändring på det. Skönt och supersnyggt till en lite slappare sommaroutfit. Tror jag får ta och springa förbi Stadium i morgon.

Dagens detalj



Tips för dig som har tröttnat på den vanliga svarta toffsen, köp genomskinliga istället! Finns att köpa på bland annat Glitter. Enkelt och diskret. Idag känner jag för det.

(Sun)day



 Avslutar helgen på bästa sätt med en långpromenad och musik i öronen.


Lördagskvällens detalj




2012-03-24



Spenderat största delen av denna lördag på landet med familjen och krattat löv. Den allra bästa stunden på dagen var nog när vi satt vid sjön och åt äggmackor, drack varmchoklad och kände solen värma. Mys!

Helgen börjar bra..


Trevlig helg!

Livet är en fest



Livet är en fest, så kändes det faktiskt när jag satt på det nästan tomma stadsbiblioteket efter besöket hos tandläkaren klockan halv åtta på min lediga dag (det roliga är att jag inte är ironisk). Morgonsolen strålade in på mig, jag bläddrade lite i metro, tänkte plugga men fastnade istället i en bok medan jag väntade på att klockan skulle slå tio så jag kunde promenera ner mot stan igen för att göra lite bankärenden (!) samt att kika i affärer med syster min. Skön torsdag!

Dagens detalj


Söt nyckelring va?


Annars då?


Bild från Lifestyle Mirror.

Mitt huvud värker. Halsen smärtar och jag hostar stup- i- ett. Mitt rum är ett allmänt kaos (lite som på bilden ovan förutom att jag inte sitter på golvet i en vacker gul långklänning som Olivia Palermo utan i jogginbyxor och en skön hoodtröja-  nee inte lika glamouröst!). Tja, jag har väll mått bättre kan jag säga och det är resultatet av den dåliga uppdateringen de senaste dagarna. Tänkte så att ni vet att jag inte glömt bort er.

Armband som betyder något..



De flesta av mina favoritsmycken har en speciell betydelse och ett armband med en speciell betydelse har sannorligen detta från "Sophie by Sophie" som är till förmån för "Min stora dag". Det skulle jag gärna vilja ha runt min handled. Det enda minuset är att priset ligger på 800 kronor. Lite dyrt för en fattig student som mig.





Sätt färg på vardagen!



En färgstark måndag där stora delar spenderats  i skolan, vilket inte gör så mycket när det mitt rosa band på vänster handen innebar en kväll i skolans korridorer med mycket skratt, filmvisning, spel och lite span på stjärnor och planeter på skolans kulle. Tack för en trevlig kväll! 


Purple rain





En eftermiddag i lila tecken. På mina naglar: nagellacket lilacism, på mina läppar; passionberry lip balm, på himlen; en rosa-lila nyans.

Jag skulle inte klaga..



.. om jag fick leta efter ett påskägg som såg ut såhär i år. Bara så att du vet mamma.



Eller kanske såhär? Fina och väldigt annorlunda.

(Ledsen för den dåliga bildkvalitén- skyller på min mobil som fick ta systemkamerans roll idag!)

M för Muffins


 Ibland behöver man fylla på med energi!

Ett svårt val



Nu har jag tre tygprover hemma som är heta kandidater till att få bli tyget till min balklänning.
Hm, det är ett svårt val.

Jag är dock glad över att det inte är en brudklänning som jag ska välja, det valet hade nog varit svårare att ta.



GRANIT.

Mitt rum kan vara rörigt och i kaos i flera dagar, men sedan rätt som det är så får jag ett städryck och vill att allt ska vara välorganiserat och fint. Att jag kikade in på Granit.com misstänker jag kan ha bidragit till det den här gången.. !

Inspiration7

Inspiration15

Sol ute, sol inne, sol i hjärta, sol i sinne!




Solsken. Musik. Lite underhållning i form av en god bok och en tidning att bläddra i. Så ser min lördags eftermiddag ut. Jag klagar inte.

Fredag 3/3


Det är detaljerna som gör det..





..kolla bara på dessa bilder från Stockholm Streetstyle!

RSS 2.0