Like a jelly bean



Like a jelly bean- mitt nya rosalila linne från gina tricot.

Dagens detaljer




Detaljer från idag då jag mötte upp mamma, pappa och mormor för en eftermiddags fika på cafét där syster jobbar på somrarna. 

One last time.

Riviera3 
 
Min favorit låt just nu? Agnes låt "One last time!" Lyssna på den om ni inte redan gjort det!

Söta gubbar


Nu har vi lite att äta här hemma, bäst att sätta igång då!

Ett långt steg




Jag har tänkt många gånger att jag ska ta en joggingtur innan frukosten, sådär tidigt på morgonen innan resten av familjen har vaknat. Men steget att gå direkt från sängen till att snöra på sig gympaskorna och faktiskt springa är ganska långt. Idag vaknade jag tidigt och beslöt mig för att faktiskt göra det, och jag klarade det! Kanske är det en ny morgonrutin som börjar ta form? Man kan ju alltid hoppas.

Gårdagens




Lite detaljer från mitt midsommarfirande där sill och potatis, jordgubbstårta, kubb och jacuzzibad var viktiga ingredienser!


Mot sill, potatis, nubbe och jordgubbar!


Dagens detaljer när det är dags för midsommarfirande med vänner: stickad tröja (H&M) långklänning (Indiska) ring (Lottas design) halsband (studentpresent) (Ursäkta den dåliga bilden, den är tagen lite i farten som ni kanske förstår!) Trevlig midsommar på er!

Notera mera!


Min nya kalender med matchande bläckpenna.

A box of chocolate


vardagslyx!

SOFIS SNAPSHOTS

Sofi Fahrman har samlat ihop en massa inspirationsbilder på tumblr. Så snyggt och jag blir sugen på att göra något liknande collage. Ett utmärkt och roligt sätt att göra lite mer av sina bilder!


Ursäkta min frånvaro men de senaste dagarna har jag..

..besökt nya städer i min gula Karamellojacka.

 

.. varit ledig några dagar.

... pluggat körkortsteori.

... fikat med vänner.

... tränat lite.



.. 
även hunnit sakna solen och värmen.

 

 

 

 

 


Vänskapsband och sommardrömmar



Tog en sväng på stan i värmen och med sommaren i mina tankar köpte jag denna bok samt en vit stickad tröja att kunna dra över klänningen en ljummen kväll (Ja, jag erkänner jag har en idyllisk bild framför mig som inkluderar skärgården, solnedgångar och bruna ben, ni som har sett "Skärgårdsdoktorn" förstår vad jag menar!) Nu vill jag bara få tillfälle att använda den också under liknande omständigheter!


Guldbollen



Fick en pilatesboll i födelsedagspresent, som jag har önskat mig! Perfekt att ta fram när man kan kör lite styrketräning hemma.

On my way



Idag ringde väckarklockan 08.00 och jag är nu redo för mitt första jobbpass på BK. Önska mig lycka till!

Rosa detaljer




Jag började dagen med en långpromenad med syster och invigde samtidigt mitt nya rosa träningslinne.



.. och dagen har sedan fortsatt i samma lugna tempo med solning i trädgården.

"I have a dream"



Avslutade kvällen med lite försommarsång med temat "drömmar". Ett ganska passande tema för en nybliven student som mig och jag fick lyssna till låtar som "I have a dream" "keep holding on" och "Fix you". Behöver jag tillägga att jag kom i stämning?


Favorit



Mitt favoritsmycke just nu? Ni ser det till vänster i bild, det vill säga mitt Thomas Sabo- berlockarmband som jag fick i studentpresent.

Idag har jag..



..förlorat i minigolf
..slappat på en brygga i Berg
..ätit glass
..handlat på IKEA
och nu ska jag strax iväg för att heja på Sverige i kvällens match.

A YEAR IN FASHION







Födelsedagspresent av mor och far, en bok med 365 inspirerande bilder, en för varje dag.


En oförglömlig dag 8/6









.. som jag hela tiden påminns om i form av blommor, gosedjur, kort och presenter.

Gårdagens detalj från studentflaket



De sista detaljerna fixade



Nu är detaljer som studentväska, nagellack och skor fixade. I bakgrunden av bilden skymtar klänningen jag ska ha på mig i morgon på min 19 årsdag samt min vita studentklänning. En dag kvar till jag fyller 19. Två dagar kvar till studenten. LÄNGTAR!

Kors och tvärs



Min systers detaljer. Haremsbyxor från Monki, collegetröja från H&M och kilklackar från Grekland. Såhär vill jag också se ut en ljummen sommarkväll!


Min vy lördag 3/6



De senaste dagarna har jag spenderat ungefär såhär, med en massa popcorn, godisremmar och artister som Markolioo och Charlotte Perelli. Igår var det alltså Diggiloo premiär och även premiär för mig i min gula Karamello jacka.

RSS 2.0