..

Uppdateringen här på bloggen är inte den bästa som ni nog har märkt ett tag. Jag har beslutat mig för att ta en liten bloggpaus ett tag nu för att återkomma när kreativiteten och inspirationen till bloggen är på topp igen, några halvdana blogginlägg vill jag helst bespara er. På återseende!

Helgens..

..insikt: Hur roligt det är att fynda kläder på second hand. Jag har många gånger tidigare försökt mig på detta, avundats dem som hittat riktiga guldkorn men jag själv har aldrig riktigt lyckats, jag har tröttnat ganska så fort. Men det är först nu som jag på riktigt kände glädjen med detta. Jag såg de överfyllda klädstängerna och tänkte att här kan man ju verkligen fynda och hitta helt unika kläder! Samma känsla som jag de sista åren har känt om att fynda unika saker på loppisar. Om jag kom hem med något? Jajamensan!   

.. skönaste: Att vila benen efter en dag på stan genom att sitta på en uteserveringen med en kopp kaffe (!) och känns solen värma igen! Underbart.

.. godaste: Lördagens tacos. Kommer aldrig tröttna på den maträtten alltså!

.. "äntligen": Att min förkylning börjar bli bättre och att jag för första gången på någon vecka kunde dra på mig träningskläderna och ta en långpromenad.

.. "Just det så är det ju..": Känslan av att man nästan alltid har något att göra när man går i skolan, man har alltid något plugg. Jag påminner dock mig själv om att det här faktiskt är min drömutbildning och att jag faktiskt går den nu! Då känns det plötsligt inte lika jobbigt att ta tag i den växande plugghögen.

.. jakt: Jakten på den perfekta skolväskan fortsätter. Om ni har tips på en snygg och stor väska med plats för allt en student behöver det vill säga: matlåda, böcker, anteckningsböcker, plånbok, pennskrin, dator mm.. Så säg till!



 
 

Dagens detalj


 

London i en liten bok.

Måste först be om ursäkt för den dåliga uppdateringen! Men det ska minsann bli ändring på, för lite tid har jag allt då jag inte pluggar färglära för glatta livet, jobbar i illustrator, har föreläsning i konsthistoria eller är på jakt efter studielitteratur! Idag fick jag hem min fotobok som jag gjort om året 2013. Mitt år i London. Jag blev inspirerad av en blogg jag läste, hon gjorde nämligen en fotobok för varje år där hon valde ut de bästa bilderna från året som gått, jag har själv tänkt det många gånger men kände mig först motiverad när hon visade hur fint det blev! Så det är helt klart något som jag också kommer börja med! Tänk så roligt att kunna bläddra i en bok och minnas det året på ett sådant sätt!

 

RSS 2.0