Ett förlåt.


Nu är det dags igen, ja nämligen att be om ursäkt för kommande dålig (rättare sagt obefintlig) uppdatering i två veckor. För i morgon åker jag nämligen till Gotland och lämnar datorn hemma. Istället packar jag ner en trave böcker som jag längtar efter att få sätta tänderna i. Så vi hörs om två veckor kära läsare!
 

Dagens detaljer..



.. står syrran för idag med en rea- fyndad blus från bikbok och boyfriend jeans från gina tricot. Snyggt!
 
 

Ut i civilisationen


Nu är jag hemma efter ett par dagar på landet där dagarna mest har bestått av morgondopp, solning och läsning på bryggan, fika, långa promenader (och en joggingtur) och goda middagar på altanen. Nu har jag däremot fixat i ordning mig lite för en eftermiddag/kväll på stan. Ut i civilisationen med andra ord. Ska leta reda på mitt busskort och ge mig av, ser ni förresten att jag i lördags råkade matcha tånaglarna och skorna med busskortet! Det ni, då är man festklädd!

Dagens detalj

.. hittar ni denna gång på mammas byrå. Fint. 

Cheers!


Såhär fina och somriga såg glasen ut när vi skålade för att jag hade kommit hem. Ikväll ska jag iväg på andra festligheter, hoppas ni får en trevlig lördagskväll, cheers!

Dagens detaljer


De senaste dagarna har jag badat varje dag (!) varit på utflykter, fikat på mysiga caféer och tagit kvällsjoggingturer i takt med att solen gått ner (lite snabbare kanske jag sprang dock!) Med andra ord, så har jag bara njutit av den svenska sommaren och det tänker jag göra ett par veckor till!
 
 

Nu flyger jag..


.. mot Sverige! Om ett par timmar är jag hemma för att njuta av nästan fyra veckors semester på svensk mark! Det ni. Som ni har märkt har inte bloggandan varit på topp den senaste veckan och det ber jag om ursäkt för, men nu på sommaren får det bli lite så. Jag kommer titta in här lite då och då under min ledighet men kan inte garantera att jag kommer uppdatera lika ofta som jag brukar. Bloggen och jag tar lite semester helt enkelt. Åh vad jag gillar det ordet. Vi hörs!
 

Gårdagens detalj

 

.. från en dag på London Zoo tillsammans med V och hennes kompis och jag vet inte vilka som var vildast, djuren eller barnen, men roligt hade vi!
 
 

Little Venice

 


Idag var det närmare 30 grader varmt (England kan alltså ha fint väder också ibland, något som jag tvivlat på ett tag..) så efter en dag solandes i trädgården med en bra bok åkte jag N, V och M på Little Venice till Camden. Så härligt. Nu för första gången i år kände jag att det var sommar på riktigt och det sägs att det ska vara så här fint väder i två veckor! Fingers crossed!
 
 
 

Dagens längtan..


.. att mitt hår skulle se ut såhär, men det är tyvärr inte sanningen, det är en gammal bild. Är i stort behov av att klippa av mig mina slitna toppar och fräscha upp det lite! Vågar inte riktigt gå och klippa mig här, det känns lite riskabelt så jag får vänta.. i ungefär två veckor! Ja, för om exakt två veckor kommer jag hem för lite sommarledighet i nästan tre veckor! Åh. Längtar, längtar, längtar!
 

Nagellacksyndromet..


När man bor i ett hus där nya nagellack kommer in i en jämn ström, i alla olika nyanser (vi får paket med posten med nagellack som N har beställt, förra veckan kom det tre nya nagellack till samlingen!) så målar jag naglarna som ni kan förstå mest hela tiden. Men för några dagar sedan målade jag endast på ett genomskinligt och det blev ganska fint, så de fick vara så i ungefär två dagar och liksom vila från all färg jag utsätter dem för innan jag upptäckte ett mintgrönt jag bara var tvungen att testa..
 

RSS 2.0