Dagens detalj


De senaste dagarna har jag jobbat lite i Knäppingsborg och åh så mysigt det är där! I en av alla söta butiker i området hittade jag detta te som jag bara var tvungen att lägga mina slantar på. Ett härligt julte men smak av kanel, kardemumma och ingefära. Nu ska här drickas te!

Jag känner mig lite så här idag..


(www.prints.se)

I keep my fingers crossed

"Den här veckan blir en lång utandning som du väntat länge på, kära tvilling. Början av veckan hjälper dig att få ordning på småsaker som strulat, och slutet av veckan bjuder dig på en stor skjuts framåt. En lösning på ett problem du länge funderat på är på väg mot dig, eventuellt tillsammans med en stor oväntad belöning.

Tänk på: En lång resa utomlands hänger i luften. Kanske inte nu men i en framtida plan?
Mest romantiska dagar: 28,29 och 30 november "

Kan bara hålla mina tummar för att horoskopet stämmer, en sån vecka vill jag ha! Att veckan dock började med att jag missade bussar, var nära att komma försent till jobbet och irrade omkring i ett regningt Johannelund (ja, jag har världens sämsta lokalsinne!) det glömmer jag nu. Jag ska ha en toppen vecka ju!

(Veckans horoskop, veckorevyn)


BODYLICIOUS!


För en stund sedan satte jag lurarna i öronen, tryckte på min träningslista och begav mig ut i mörkret på en lång springtur och så skönt det var, det kändes nästan som om jag flög fram! Älskar den känslan. Jag har som liksom tidigare veckor bokat in flera träningspass i min kalender och jag känner att jag faktiskt har kommit igång med träningen ordentligt. Därför står denna bok högt upp på min önskelista, för att få maximalt med träningsinspiration på ett friskt och hälsosamt sätt!  

Kan ni gissa vad jag håller på att baka..?


Dagens detalj.

Trevlig helg!


TIPS!


Jag har prövat både en dyrare olja för att reda ut trassligt hår och få glans samt ett billigare från H&M och jag blev så glad när jag märkte att det billiga faktiskt var minst lika bra som det dyrare! Så du som vill ha lite mer glans i håret lägg då pengarna på ett billigare, värde 49 kronor i jämförelse med det från Kérastase för omkring 300 kr! Bara ett litet tips såhär en torsdags kväll!


 

Säg hej till mitt femåriga-jag!


Med ett armband gjort av glittriga indianpärlor på armen (present från ett av barnen på jobbet) så gick jag en sväng på stan. Då jag stod vid kassorna i en av affärerna och skulle betala så såg jag det här lilla söta lejonet och han var bara tvungen att bli min. När kassörskan frågade om det lilla gosedjuret skulle vara en present och om jag isåfall ville ha en kartong medskickad så nickade jag och tackade artigt. På något sätt kändes det fel att säga "nej det behövs inte jag kan sätta fast honom i min nyckelknippa nu med detsamma!" Som om jag var 14 år yngre än vad jag är eller något. Sen gick jag hem med mitt färgglada armband runt handleden och ett gulligt lejon i väskan och det kändes faktiskt inte så dumt alls! Jag får tacka mitt jobb för att jag har barnasinnet kvar.

Julklappsfunderingar


Idag var jag och F på stan för lite julklappsshopping. I år har jag bestämt mig för att jag vill jag vara ute i god tid och slippa köpa alla julklappar i julruschen sista dagarna innan jul. Då kan jag istället gå omkring på stan i godan ro och bara känna julstämningen som jag på något konstigt får bland alla stressade människor dessa dagar och kanske planera mina mellandagsrea köp istället. I alla fall så insåg jag på dagens shoppingtur att jag önskar mig nästan allt som är i set eller i någon fin ask med snören runt, jag vill ha hela kitet liksom.

Jag hade dock inte någon väldans tur på det där med att hitta julklappar till andra så jag får snart ge mig ut på julklappsjakt igen så det inte slutar med att jag istället är den stressade personen dagarna innan jul och har alla julklappar kvar att köpa (och som förmodligen också hatar den där välplanerade personen som är klar med sina julklappsköp och som istället strosar omkring luugnt på stan!) Kanske bäst att planera in när det är dags för nästa julklappsshopping, men först ska jag fylla på med lite saker jag önskar mig på min redan långa önskelista. För det är något som inte alls är svårt!

Dip dyed naglar


Kreativ måndag!


Det här ägnar jag min eftermiddag åt.
 

En smak av jul

 
 

 
 
 
Detaljer från Ekenäs julmarknad där jag åt min första lussekatt (som jag längtat!) provsmakade fudge,tittade på tomtar av alla dess slag och fick lite julstämning!
 
 

Dot.

 
 

Satte ihop ett litet inspirationscollage till dig som är ute efter bästa julklappen till "henne" kanske din syster eller bästa vän? Vad jag själv önskar hitta under julgranen? Parfymen "Dot" av Marc Jacobs samt hudvårdssetet från The Body Shop.
 

I min brevåda..


.. fanns dessa fem bilder i ett kuvert addreserat till mig. Så himla fina, nu kliar det i fingrarna på mig att också börja måla!

Detaljer från dagen


Syrran och jag visar upp våra nya armband och så får ni en liten sneek peek på hennes detaljer för dagen..


Sister bracelet


På min handled hänger nu detta smycke som är mitt "sister bracelet" just på grund av att T också har ett. Tack för en superfin present syrran!


 

Dagens detalj


Ja, jag måste ju visa hur mitt senaste pysselprojekt blev efter att jag målat och dekorerat lite. Tada! Nu agerar den sminkbox.

Farsdag


 Grattis på farsdag pappa!

Detaljer från min lördagskväll

 


Mys!



Lycka

 

Klickar mig omkring på konstnären Karolina Palmérs hemsida och blir helt salig av alla underbara bilder. Vill ha typ allt. Älskar det enkla, barnsliga och det färgstarka. Vad jag klickade hem? 5 st vykort.

Det bästa med sommaren 2012..

  
 
 
.. var helt klart att jag tog studenten, dansade bal, tog körkort, fick mina första två riktiga jobb där ett av dem inkluderade att jag fick besöka en massa härliga platser i Sverige och att...
 
..man kunde gå klädd i sommarkläder (nåja, några dagar i allafall!) och frossa i jordgubbar.

Okej, jag säger det helt enkelt, jag är redan trött på den här gråa och regninga årstiden!

Så nu var det sagt. Hur känner ni?
 

 
 
 

 
 

My point of view

Utanför fönstret lyser solen och det ser ut som om dagen bjuder på ett riktigt härligt höstväder, själv har jag knappt varit utanför dörren på tre dagar eftersom jag fått halsfluss och hög feber. Nu känns det dock som om jag är på bättringsvägen vilket betyder att bloggen därmed kommer börja uppdateras dagligen igen. 

Helgens pysselprojekt


Dagens detalj


Står mamma för med sin superhärliga halsduk.

RSS 2.0