Min helg i fyra bilder

Den här helgen har jag; besökt sommarstugan för första gången för i år, dansat in lördagskvällen/natten på stan i takt med att sommartiden tog vid, börjat måla lite i akvarell och läst min underbara bok i solen!
 

Dagens detalj

Idag hämtade jag ut min kursbok som jag beställt till min kurs i grafisk design som börjar nästa vecka. Jag hoppas verkligen att jag kommer gilla kursen eftersom mina universitetsval till hösten går i samma tecken. Men efter att ha bläddrat igenom boken lite snabbt så kändes det som om jag absolut var på rätt spår. Nu längtar jag efter att börja plugga. Det ni.

Patterns

 

Dagens detalj


 

INSPIRATION

 

.. från instagram (från vilken användare bilderna kommer ifrån ser ni högst upp på varje bild!). Just nu är jag inne i någon period då jag inte fotar särskilt mycket (surprise, surprise!) men jag suger dock åt mig så mycket inspiration jag bara kan från alla möjliga håll. För att liksom kompensera lite kan jag tänka mig men även av den enkla anledningen att jag älskar att bli just inspirerad. Här är de senaste bilderna jag sparat ner i min telefon som jag tänkte dela med mig av till er. Enjoy! 
 
 

En helg i Örebro


.. detaljer från H:s rum. Älskar hennes fina vägg!

.. vaknade upp till ett soligt Örebro dagen efter en superrolig utgång! Härligt.

.. vi hann även med att strosa runt i mysiga små kvartéer, äta goda luncher och ta långa promenader!

.. sedan bar det av hemåt med tåget! Tack för en trevlig helg H!

Den här helgen har bara svischat förbi! Efter att ha varit sjuk två dagar i slutet av förra veckan så var jag rädd att jag inte kunde åka till Örebro och hälsa på H som planerat, men mitt immunförsvar gjorde sitt jobb och på lördagsmorgonen var jag frisk, puh! Jag hade en riktigt härlig helg i Örebro med H och fick känna på lite studentliv och behöver jag säga att jag längtar!? Men idag öppnar anmälningen till universitetet så förhoppningsvis så lever jag själv studentlivet fullt ut om några månader om allt går som det ska! (fingers crossed X 1000!)

Just an ordinary tuesday..

.. kom jag hem från jobbet, tog in posten, hittar ett paket där och när jag såg att det var adresserat till mig var nyfikenheten stor. Jag slet upp det så fort jag har kommit in genom dörren och inuti paketet ligger en bok som min syster skickat till mig av ingen speciell orsak mer än att hon vet att gillar Lovisa Burfitts bilder så mycket (att jag dessutom tittat på den här själv är bara en parentes som visar hur väl hon känner mig!) Asså åh, lycka. Tack bästa T!

Dagens detalj

Ibland kan det på riktigt vara svårt att slänga strumporna i tvättkorgen... ja särskilt när de är små ulliga pandor som vädjar till en med stora ögon och som hamnar så där på kanten när man lite snabbt kastar i dem så det ser ut som om han tappert håller sig uppe där med all sin kraft för han vill inte ner i tvättkorgen. Då vill man liksom slänga tillbaka dem igen på golvet och säga "Du behöver inte bli tvättad!". Men sen kommer man plötsligt på att det är strumpor vi talar om och man låter bli. Man stänger istället tvättstugedörren långsamt igen, går beslutsamt därifrån och tycker inte alls synd om strumpan. För man är ju ändå normal...

Helgens..

.. förlåt: För urusel uppdatering och jag har bara mig själv att skylla!

.. bästa: Att sitta ute i en solstol och känna solen värma. Se alla människor som plötsligt börjar fixa i sina trädgårdar, fika ute i trädgård och höra ljudet av barn som tjoar och skrattar medans de tar fram sina cyklar och åker på gruset så det knastrar så där härligt under däcken. Åh. Som vi alla längtat.

.. festligheter: Födelsedagsmiddag hos en vän på fredagen samt Melodifestivalfinal-häng och utgång på lördagen.

.. sämsta: Att jag nu har blivit angripen av barnens dagisbaciller som jag försökt undgå så mycket jag bara kunnat, men nu kom förkylningen alltså, hoppas den försvinner fort!

.. godaste: Helgfrukost. Med färskt bröd, egenpressad apelsinjuice, ägg, te och ingen stress. Mer behövs inte för att jag ska få en bra start på dagen.

.. köp: En svart kjol och en grå kofta. Basgarderoben behövde uppdateras.

.. låt: När änglarna går hem, Martin Stenmarcks låt i Melodifestivalen, går just nu på repeat på min spotifylista.

.. förhoppning: Att nästa vecka blir bättre på bloggfronten. Det borde väl inte bli så svårt då jag snitta på ett eller något förra veckan eller vad säger ni?  


Dagens detalj


.. står mamma för idag med snygg matchning eftersom jag själv kommer hem från jobbet i slitna jeans och ljusblå jeansskjorta som dagen till äran har fått lite rosa färgstänk...
 

Dagens detalj


På mitt skrivbord finns nu denna, min gigantiska "kom-ihåg-nypa".
 

RSS 2.0